tijek tragične nesreće

Za strašan sudar na Jarunu, uz nepažnju i alkohol, kriva je i nepregledna cesta

Teška nesreća na Jarunu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/9
13.10.2014.
u 14:15

Vozač Fiat Una nije imao vremena za reakciju. Sve se dogodilo u sekundi

Na nepreglednom raskrižju Ulice Bernarda Vukasa i Ulice Antuna Stipaničića u Zagrebu, u subotu rano ujutro došlo je do prometne nesreće u kojoj je poginuo U. D. (61) u Fiat Unu.

Susjedi kažu da je zbog parkiranih automobila, što na parkirališnim mjestima što na nogostupu, gotovo nemoguće sa Stipančićeve vidjeti dolaze li automobili iz Ulice Bernarda Vukasa.

Nesreći je kumovalo i to što je N. P. (35) u Mercedesu sa 1,66 promila u krvi nastojao izbjeći sudar s Nissanom koji je dolazio baš iz Stipančićeve, a za čijim je volanom bio M. Č. (80). Iako je 35-godišnjak u Mercedesu imao prednost prolaska, vozač Nissana očito ga nije na vrijeme uočio. Mercedes se odbio u suprotni trak i udario u Fiat i nesretnog U. D.

>>Vozio je po propisima i poginuo, a druga dvojica vozača neozlijeđena

Autorica grafike: Martina Bembić

Foto: Martina Bembić

Komentara 12

Avatar pekarr
pekarr
14:43 13.10.2014.

Nikad za nesreću nije kriva nepregledna cesta...za nesrecu su UVIJEK krivi neprilagođena brzina i nestrpljivost.. jer da je uzrok nesreci nepregledna cesta onda bi se svi sudarali.Onome tko vozi normalno i korektno je sve pregledno odnosno teško da može doći do ovakve nesreće....

MI
Mirnadob
14:49 13.10.2014.

I da nije bilo "mercedesa i alkohola" mercedesi imaju uvijek prednost,i kad nemaju.

Avatar salko1951
salko1951
15:42 13.10.2014.

Je,je ,cesta je kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije