SDP LJUT NA OPORBU

Zadar dobio proračun: Dukić(HDZ) pristao na uvjete Ričarda i AM, SDP napustio sjednicu

Foto: Frane Šarić
1/6
06.09.2024.
u 18:01

"Nakon sto u dva navrata Dukić nije izašao za govornicu, a jamstvo izvršenja Ričardovih amandmana davali su pročelnik, pa potom i dogradonačelnik u ime HDZ-a, Dukić je izašao za govornicu i rekao kako je pristao na sve u interesu građana."

Zadar je dobio proračun dan prije posljednjeg roka za prihvaćanje proračuna HDZ-ovog gradonačelnika. Za je glasovala i oporba osim SDP-a. - Ako ovo ne izvršite bit ćete gradonačelnik koji ste zadržali funkciju na račun bolesne dice i siromašnih penzionera  - rekao je Enio Meštrović alias Ričard gradonačelniku Zadra Branku Dukiću i tražio jamstva za kupnju dva stana za obitelji oboljele djece i pomoć umirovljenicima.

Nakon sto u dva navrata Dukić nije izašao za govornicu, a jamstvo izvršenja Ričardovih amandmana davali su pročelnik, pa potom i dogradonačelnik u ime HDZ-a, Dukić je izašao za govornicu i rekao kako je pristao na sve u interesu građana i grada koji mora imati proračun i da ne podržava politikanstvo. Osim amandmana nezavisne liste Enia Mestrovića, u proračun su uvršteni i amandmani Akcije mladih koji su istakli da nisu željeli ostaviti većinu u gradskom vijeću HDZ-u. 

- ⁠Danas smo dobili novu većinu i s njima onda radite prostorni plan. Mi smo uvijek predlagali, ali se ništa nije realiziralo. Ovaj grad ima zadarski sindrom i stalno se vraćate zlostavljaču, vi ste podržali gradonačelnika i to je istina… Mi nećemo sudjelovati i napuštamo sjednicu…- rekao je Daniel Radeta(SDP). 

>>> VIDEO Odlazak Ričarda sa sjednice gradskog vijeća

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
20:50 06.09.2024.

Bravo, SDP je u Zadru nepotreban

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije