Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u njemačkoj

Zaposlenica bolnice iživljavala se na mrtvoj bebi?; Pogrebnik: Htjela ga je udariti i četvrti put...

bolnica
Pixabay/Ilustracija
17.06.2023.
u 09:12

Pogrebnik Faraz Ghazi iznio je ozbiljne optužbe na račun zaposlenice. Slučaj se dogodio u studenom 2022. godine. Pogrebnik je pozvan da preuzme tijelo bebe iz Sveučilišne bolnice Hamburg-Eppendorf (UKE).

Državno odvjetništvo u Hamburgu provodi istragu u slučaju mrtve bebe koju je zaposlenica Sveučilišne bolnice u Hamburgu (UKE) navodno mrtvu pretukla. Prema pisanju lokalnih medija, pogrebnik Faraz Ghazi iznio je ozbiljne optužbe na račun zaposlenice. Slučaj se dogodio u studenom 2022. godine. Pogrebnik je pozvan da preuzme tijelo bebe iz Sveučilišne bolnice Hamburg-Eppendorf (UKE). Tvrdi kako je užasnim scenama svjedočio i prije nego je preuzeo tijelo, javlja Fenix Magazin.

VEZANI ČLANCI:

- Zaposlenica je na sav glas psovala i govorila koliko mrzi djecu. Rekla je kako sva djeca spadaju u kantu - rekao je Farat Ghazi još u siječnju kad je njemački RTL prvi put izvijestio o ovom slučaju. Kad je donijela tijelo mrtvog djeteta stavila ga je u lijes kojeg je pogrebnik donio. Potom ga je navodno tri puta udarila šakom.

- Kad ga je htjela udariti četvrti put shvatio sam što se događa i zgrabio je za ruku. Bio sam u šoku - sjeća se Faraz Ghazi.

Izašao je iz prostorije, ali tu nije bio kraj. - Na putu do lifta žena je nastavila vrijeđati dijete - tvrdi pogrebnik.

Ghazi je prijavio incident. Od tada je pogrebniku zabranjen ulazak u sveučilišnu bolnicu. UKE ga je optužio za klevetu. Međutim, Ured javnog tužitelja u Hamburgu ovih je dana podigao optužnicu protiv zaposlenice, a optužba je narušavanje mira mrtvih.

Tada 20-godišnja zaposlenica je u to vrijeme odrađivala dobrovoljnu socijalnu godinuu Sveučilišnoj bolnici Hamburg-Eppendorf, objašnjava glasnogovornica Državnog odvjetništva u intervjuu za RTL. Još uvijek nema datuma glavne rasprave. No, tužitelj je siguran da se mora provjeriti je li mlada žena možda bila opterećena situacijom.

Sveučilišna bolnica Hamburg-Eppendorf napisala je u odgovoru na upit RTL-a: - Molimo da shvatite da UKE općenito ne komentira postupke koji su u tijeku. To je presumpcija nevinosti -.

Faraz Ghazi u intervjuu za RTL kaže da mu je laknulo zbog optužbe, ali da taj zločin ne može zaboraviti, niti on nestaje optužbom.

- Bol roditelja i mene neće nestati. Razmišljam o tome svaki dan - rekao je pogrebnik.

Video: Dramatični trenuci nakon nesreće u Buzinu

Komentara 2

HE
Hecata
21:56 17.06.2023.

Luđakinja

Avatar Tombstone
Tombstone
03:46 18.06.2023.

Pretukla mrtvo dijete? Kad zene ubijaju djecu jer je to njihovi tijelo-njihov izbor to je potpuno ok, a sad musliman kojem zivotu ne znaci nista optuzuje za prebijanje mrtvaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije