Turistička tvrtka Aminess

Zaposlenice za Dan žena nagrađuju slobodnim danom

Zaposlenice kompanije Aminess
Foto: Aminess Hotels&Campsites
1/3
03.03.2023.
u 16:46

S ciljem da budu poslodavac jednakih prilika i osnažuju žene zaposlene u kompaniji turistička kompanija Aminess povodom Međunarodnog dana žena nagrađuje svoje zaposlenice slobodnim danom. Ovo je samo jedan od načina na koji nastoje doprinijeti važnosti i snazi uloge žene u društvu

 Turistička kompanija Aminess povodom Međunarodnog dana žena nagrađuje svoje zaposlenice slobodnim danom. U toj  kompaniji, inače, svake godine raste broj žena na rukovodećim i menadžerskim pozicijama, a trenutno ih je na rukovodećim položajima gotovo 80. Neke su svoju karijeru u Aminessu započele  još kao studentice ili kao sezonske zaposlenice.

- Aminess nastoji biti poslodavac jednakih prilika, što podrazumijeva i osnaživanje žena zaposlenih u kompaniji. U tom smjeru nastavljamo i ubuduće te ćemo svojim primjerom pokazivati koliko je važna podrška i razumijevanje kako poslodavca tako i obitelji da bi žene bile uspješne i sretne. Sve žene koje su zaposlene i imaju obitelj rade dvije smjene, jednu na radnom mjestu i najmanje još jednu kod kuće. S tom idejom odlučili smo našim ženama pokloniti jedan dodatni dan samo za njih. Želimo pridonijeti širenju svijesti o važnosti uloge žena u društvu, njihovoj snazi i sposobnosti ali i podršci koju im moramo pružati, bilo da je to slobodan dan ili npr. radno vrijeme vrtića prilagođeno njihovim potrebama. Vjerujemo da se takvim pristupom u društvo mogu unijeti dobrodošle pozitivne promjene - poručuje predsjednica Uprave Aminessa Zrinka Bokulić.

VIDEO: Sve o skupocjenom Mercedesu koji je ukraden umirovljeniku: Vrijedi od 200 do 300 tisuća eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije