incident u Maloj Buni

Zatekle provalnicu, no fizički im se suprotstavila i ozlijedila ih. U pomoć priskočio prolaznik

lisice
Duško Jaramaz/Pixsell
07.01.2022.
u 15:23

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici

U Maloj Buni kod Velike Gorice uhvaćena je 43-godišnjakinja koja je jučer, 6. siječnja, provalila u obiteljsku kuću.

Oko 13.20 sati, u Ulici Malobunska cesta, 90-godišnjakinja i 50-godišnjakinja zatekle su počiniteljicu. Pokušale su je spriječiti u bijegu, no ona im se tada fizički suprotstavila i pobjegla. U neposrednoj blizini mjesta događaja zatekao se 36-godišnjak koji je priskočio u pomoć te počiniteljicu zadržao do dolaska policije. 

U događaju su, kako navode iz Policijske uprave zagrebačke, lakše ozlijeđene 90-godišnjakinja i 50-godišnjakinja. 

Policijski službenici su utvrdili kako je riječ o 43-godišnjakinji koju su uhitili i priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

VIDEO Mateja nema već osmi dan: Potražni psi, ronioci, policija... svi traže nestalog mladića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije