PREDSJEDNIK SABORA

Jandroković najavio tužbu Bernardiću: 'Ne želim se valjati po blatu s frustriranim ljudima'

Gordan Jandroković - Na štednji sad ima 112 tisuća eura i 745 tisuća kuna, dok je 2018. imao 32 tisuće eura. Dio ušteđevine namaknuo je, zapisao je u imovinskoj kartici, i prodajom imovine
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
03.05.2020.
u 16:22

Iz Ureda predsjednika Sabora najavljuju i kako je iz tog razloga Jandroković zadužio odvjetnika da protiv Davora Bernardića podigne tužbu radi zaštite časti i ugleda.

Nakon što je predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, održao konferenciju za novinare na kojoj je uputio oštre kritike premijeru Andreju Plenkoviću, o događaju se oglasio i Gordan Jandroković.

Podsjetimo, Bernardić je rekao: "Ako se Plenković skriva iza svog rektalnog alpinista, gospodina Jandrokovića, ako tri dana ne govori i nije dao odgovor na to što on misli o pozdravu Za dom spremni, vidite i sami da ministar vanjskih poslova, Grlić Radman, o tome nema komentara, ako se Plenković skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja, pa dopustite mi da se mi u SDP-u ne skrivamo. Dosta je torture! Hrvatska ne smije biti taoc pozdrava Za dom spremni i neodlučnog premijera koji se skriva iza Njonje i raznoraznih Njonja". 

Stigla je i reakcija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, piše N1

"Ne želim se spuštati na razinu primitivnih uvreda i valjati se po blatu s frustriranim ljudima. Osobito ne želim komentirati takav očajnički pokušaj prikrivanja vlastite nesposobnosti i neznanja predsjednika SDP-a. Moja časna funkcija i kućni odgoj mi to ne dopuštaju", poručio je Jandroković. 

Iz Ureda predsjednika Sabora najavljuju i kako je iz tog razloga Jandroković zadužio odvjetnika da protiv Davora Bernardića podigne tužbu radi zaštite časti i ugleda. 

Komentara 5

Avatar PahuljicaM
PahuljicaM
10:02 04.05.2020.

a zakaj ga zovu Njonjo?

DI
DinkoD
16:31 03.05.2020.

Svaka čast Gordane!

Avatar Krile102
Krile102
18:01 03.05.2020.

Odličan potez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije