Ispod očekivanja

Zbog kiše otkazan koncert Lepe Brene u Tinjanu

brena
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/3
15.05.2010.
u 11:19

Koncert je, moguće je, otkazan i zbog malog interesa publike. Slijedeći termin za koncert je utorak 18. svibnja.

Zbog kiše koja je padala cijeli dan, a prognoze su da će nastaviti i tijekom noći, koncert Lepe Brene u Tinjanu u Istri je otkazan. Koncert je, moguće je, otkazan i zbog malog interesa publike.

Slijedeći termin za koncert u šatoru u Tinjanu je utorak, 18. svibnja kada će Brena možda imati više sreće sa vremenskim prilikama i interesom građana.

Za koncert je u Tinjanu bio podignut ogroman šator na nogometnom igralištu, kraj zgrade općine. U šator može stati 7000 gledatelja, no danas je prodano manje od 30 posto ulaznica. Ulaznice su stajale 100 kuna. Mladen Sirotić iz agencije "Media Paneli " navodi da je to trebao biti prvi Brenin koncert u Istri nakon 20-ak godina.

Pjevačica na Poreštini boravi već pet dana sa suprugom, tenisačem Bobom Živojinovićem, a navodno će u Istri par ostati još nekoliko dana. Par je unajmio jednu privatnu vilu na tm dijelu poluotoka. Kako bi se izbjegle neugodnosti, jer nije svima na poluotoku drag Brenin nastup, osim policije, za koncert je bilo angažirano preko stotinu čuvara.

Istarska HVIDRA protivila se nastupu turbofolk pjevačice u Istri ali su čelnici HVIDRA-e odustali od javnog prosvjeda jer nisu mogli pribaviti dozvolu u ovako kratkom vremenu. HVIDRA Brenin nastup smatra drskim.

- Osobno ja, niti čelnici Tinjana nismo dobili nikakve neugodne pozive, ali znam da HVIDRA negoduje - kaže Sirotić.

Brena je, pak, različite stavove o njezinom kncertu ocjenila kao plodove demokracije.

Ključne riječi

Komentara 52

SH
Shile
15:16 15.05.2010.

Thupson ne može u Arenu...kao ni Brena..a šta nije Brena \"pevala\" u Zagrebu? kako to rvatine zaboravljaju??

OB
-obrisani-
19:48 15.05.2010.

Tinjan? Zar nije Tinjan malo dalje od Poreća, a kraj Pazina? ispravite me ako griješim.

RI
rina
14:01 15.05.2010.

Nije mi jasno,zasto nastupa u Hrvatskoj??? i zasto toliko cuvara? Tko placa policiju? Ona mora da se osjeca krivom!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije