HAVARIJA

Zbog popucalih cijevi u dijelovima Krapine nestao plin pa struja

radnik
Foto: VL
1/5
20.02.2012.
u 09:42

Plin se vratio u dječji vrtić, ali nije u starački dom ni u zgradu Krapinsko-zagorske županije

Zbog havarije na distributivnoj mreži, zbog koje voda ulazi u plinske instalacije i miješa se s plinom, bez plina je velik dio grada Krapine. Djelatnici Gradske plinare Krapina rade danonoćno kako bi ispumpali vodu iz plinskih cijevi.

Naime, zbog južine cijevi su popucale i pomiješali su se voda i plin. U dijelu grada gdje je došlo do nestašice plina nalaze se i dječji vrtić, Dom zdravlja, starački dom, zgrada županije i druge institucije. Plin je zasad doveden u dječji vrtić, a ekipe su na terenu.

Do zgrade Krapinsko-zagorske županije još nije stigao plin pa su djelatnici pušteni kući. Plin je ipak stigao do škole i Doma zdravlja, no zbog pojačanog grijanja na struju u nekim je dijelovima grada i ona nestala. U domu za starije i nemoćne plina još uvijek nema.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
light
17:48 20.02.2012.

joj, joj...da bar nestane i vode...!

FE
Feci
19:24 20.02.2012.

Da nisu možda u cijevi napumpali veću količinu zraka ? Kako su bile niske temperature to bi se moglo kondenzirati i rezultirati u većoj količini vode u cijevima.

MM
mmmmm
11:41 21.02.2012.

Bitno je da plin imaju djeca, stari, bolesni. Nije dobro što su mnogi RADNICI morali raditi u negrijanim prostorima, a to što su u Županiji poslali djelatnike doma, pa i onako ih je 50% \"doma\" ili vani broji zjake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije