PUTIN UCJENJUJE UVJETIMA

Zbog ruske invazije svijetu prijeti glad: U tijeku je neviđena akcija za deblokiranjem luka

21.05.2022.
u 12:05

Ako imate imalo srca, molim vas otvorite luke, poručili su iz UN-a Vladimiru Putinu

Komentara 10

DA
Dadada.
13:03 21.05.2022.

Upravo se događa ono što sam govorio. Svijet ne može bez Rusije, može, ali ne tako lako. Već su počele žalopojke od onih koji su jučer bacali drvlje i kamenje po Putinu. Karma je kuja. A svi sa malo soli u glavi znaju da je Rusija bila isprovocirana. Uglavn zanimljivo je gledati promjenu vjetrova na zapadu. Malo po malo, svi oni će se približavati Rusiji, samo gledajte.

KU
kurcobolja
12:20 21.05.2022.

Rus kriv jer u SAD-u je poskupjela hrana i prijeti nestašica. Pa neka smanje cijene i maržu zbog boljitka građana.

MZ
milan.zoranovic
13:46 21.05.2022.

27 brodova nakrcanih žitom, stoje u luci u Odesi. Tko ih ne pušta? Putin? Ma kakvi, ne. Ne puštaju ih UKRAJINCI!!!!!!!!!!!!! Pogodite zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?