nesreća

Zetovac naglo zakočio, ozlijeđena žena u autobusu linije 125

Hitna
S. Kanižaj/PIXSELL, arhiva
04.03.2011.
u 09:52

Kod Britanskog trga ženi je pri izlasku iz tramvaja zapela torbica u vratima pa je pala i ozlijedila ruku

ZAGREB - Putnica u ZET-ovu autobusu na liniji 125 Črnomerec - Gornje Vrapče ozlijeđena je kad je vozač naglo zakočio te je vozilom hitne pomoći prevezena u bolnicu Sveti Duh. Nesreća se dogodila oko 8.40 sati u Ilici, kod kućnog broja 308, izvijestila je policija.

Starija ženska osoba ozlijeđena je, pak, u 11.44 sati kada je, pri izlasku iz tramvaja broj šest, pala jer joj je torba zapela za vrata. Nesretna je žena ozlijedila zapešće desne ruke i prevezena je u Traumatološku bolnicu.

 

 

 

Komentara 3

FE
ferdy
11:54 04.03.2011.

I kaj sad?

BA
bandaža
21:15 05.03.2011.

i kaj sad?? trajvani nesmeju više kočiti??? sa trajvana treba skinuti sva vrata??? sve zetovce treba u remetinec?? di je poanta tak važne vijesti???

ZJ
Zjako
21:16 07.03.2011.

kaj su bakute na travi , bacaju se ko lude. Ali kad skuže prazno mjesto rasturaju , nema šanse da te nezrokaju da ga se dokopaju. E onda se strmopizde i sad im kriv uvjek netko drugi, nisu one štange za gaće sušit nego da se mi držimo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije