zid

Zid „silazi“ na ulicu i ugrožava promet

potporni (1)
Ljiljana Risek
31.03.2011.
u 10:53

Potporni zid popravljaju radnici Ivkoma, a radovi će potrajati idućih petnaestak dana

IVANEC – Radnici Komunalne tvrtke Ivkom počeli su s popravkom potpornog zida u Nazorovoj ulici, nadomak gradske špice. Duga zima učinila je svoje, pa se zid s metalnom ogradom opasno nagnuo prema cesti. Kako je postojala realna opasnost da se sruši na ulicu i ugrozi gust promet, žurna intervencija bila je neophodna. Budući da se ustanovilo da je potporni zid „iznutra“ propao i više nego što se pretpostavljalo, učvršćuje se novim betonskim potpornjem s mrežom i armaturom. Promet tom dionicom trenutačno je usporen, a prema izjavi komunalnog redara Anđelka Posinjaka, radovi će trajati petnaestak dana. Njihovi troškovi pokrit će se iz gradskog proračuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije