OTVORIO VRTIĆ

Zoran Milanović: Usta su mi suha, ali srce nije

Zoran Milanović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/11
01.06.2015.
u 15:29

Izgradnja Dječjeg vrtića Čavlić investicija je vrijedna 15 milijuna kuna

- Vlada je vratila ono što smo uzeli kroz poreze i namete i zato se nemate na čemu zahvaljivati - rekao je predsjednik Vlade Zoran Milanović na otvorenju Dječjeg vrtića Čavlić u Čavlima na Grobnišćini.

U Čavle je premijer stigao nakon jutrošnjeg sastanka s braniteljima, no izjave o sastanku nije davao. Rekao je tek da je danas prijepodne dosta govorio i da su mu "usta suha, ali nije srce" i pritom zaželio Grobnišćicama i Grobničanima da napune vrtić.

Izgradnja Dječjeg vrtića Čavlić investicija je vrijedna 15 milijuna kuna u kojoj je Vlada sudjelovala sa 6,6 milijuna kuna, a Primorsko-goranska županija sa milijun kuna. Kapacitet novog vrtića je 200 djece i s kapacitetom starog vrtića na području ove općine stvoreni su uvjeti da za svu djecu bude mjesta.

>> Glogoški nakon sastanka: Prosvjed se nastavlja – šator i dalje ostaje!

Komentara 29

FU
fullmark
16:08 01.06.2015.

Opa, krenulo je. Počeli su se otvarati i vrtići, kanalizacije, liftovi....

BU
Bulaba
16:38 01.06.2015.

Ako su i usta suha, anus nije sigurno, za to se brine mobilizirani Srbin ministar branitelja.

HR
hromcan
16:05 01.06.2015.

Milanoviću usta su suha svakoj pijanduri pa i tebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije