DIREKTOR: SVE JE U REDU

Zračna luka Zadar lažirala milijuntu putnicu: 'Pa zar smo doček trebali organizirati u nedjelju navečer?'

U Zračnoj luci Zadar dočekana je milijunta putnica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
05.10.2022.
u 18:55

Julie je, naime, sletjela na liniji Ryanaira FR6464 iz Bruxellesa, dobila prigodne poklone i dvije povratne karte prema odredištu po svom izboru

Zračna luka Zadar dočekala je u utorak milijuntu ovogodišnju putnicu Julie Fisser, 23-godišnjakinju iz Belgije. Ipak, ispostavilo se kako ona uopće nije bila milijunti putnik zadarske Zračne luke. 

Julie je, naime, sletjela na liniji Ryanaira FR6464 iz Bruxellesa, dobila prigodne poklone i dvije povratne karte prema odredištu po svom izboru. Nije poznato tko je pravi milijunti putnik, a portal Zadarski.hr ističe kako se dolazak te osobe nije uklapao u posjet premijera Andreja Plenkovića Zadru.

U Zračnoj luci Zadar dočekana milijunta putnica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Svaki detalj posjeta premijera Plenkovića bio je poznat - išao je od zračne do ribarske luke, razgovarao sa županom Božidarom Longinom, s gradonačelnikom Brankom Dukićem, a na kraju prisustvovao i otvorenju novog i već otvorenog Studentskog doma.

U Zadru se počelo sumnjati u slučajnost da je baš toga dana u Zračnu luku sletio milijunti putnik. Prema podacima službene web stranice Zračne luke Zadar, do kraja rujna u Zemunik je sletjelo 990.046 putnika. Zbog toga se postavilo pitanje je li u tri dana listopada stvarno došlo još skoro 10.000 gostiju.

- Radi se o obilježavanju dolaska milijuntog putnika, što je uvijek svojevrsno PR događanje. Je li to baš bio milijunti putnik? Ne, nije, ali mi smo to organizirali ovako i tu je sve u redu. Meni je, iskreno, jako drago što se sve to poklopilo s premijerovim dolaskom i ne vidim u tome neku veliku priču. Pa zar smo doček milijuntog putnika trebali organizirati u nedjelju navečer, kad je stvarno dosegnuta ta brojka - pita Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar.

VIDEO Prometni stručnjak analizirao snimku prometne nesreće iz Zagreba koju svi dijele po društvenim mrežama i otkrio tko je ustvari kriv

Komentara 9

DU
Deleted user
20:35 05.10.2022.

Pa dobro, posudili su šačicu putnika iz budućnosti...Ionako bi došli. Povratak u budućnost.

VI
vidum
05:40 06.10.2022.

To je samo dokaz da smo dio civiliziranog Zapada. Znamo da NIKAD milijunti, dvomilijunti , petomilijunti putnik nije bio muškarac. Pretpostavljam da muškarci nikud ne putuju, ili putuju isključivo vlastitm automobilom. Očito je da najviše putuju studentice, jer su uu pravilu one jubilarke. Tako je i kod posjeta muzeju, a uopće ne sumnjam da će tako biti i na Pelješkom mostu. Valja falcificirati sve što se da.Dakako, u interesu ravnopravnosti spolova.

DU
Deleted user
07:51 06.10.2022.

Kolosalno vjerodostojno! Postali smo poput Srbije nažalost, tamo Vučić radi budale od naroda a ovdje Plenković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije