Treći dan poslije nezgode

Župan Dekanić se ispričao radi prometne nesreće. Imao je 1,44 promila alkohola, ali je bio suvozač

Vukovar: Ministar obrane položio je vijenac na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata uoči Svi svetih
Davor Javorovic/PIXSELL
19.04.2022.
u 14:37

Župan navodi kako je u prometnoj nesreći sudjelovao kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko – srijemske županije, a kojim je, na njegovu zamolbu, upravljao K.B

Treći dan poslije prometne nezgode, koja se dogodila u noći subota na nedjelju, a u kojoj je sudjelovao javnosti se, ali priopćenjem, obratio i župan Vukovarsko – srijemske županije Damir Dekanić. Župan navodi kako je u prometnoj nesreći sudjelovao kao suvozač u službenom automobilu Vukovarsko – srijemske županije, a kojim je, na njegovu zamolbu, upravljao K.B.

- Ulaskom u selo Cerna došlo je do gubitka kontrole nad vozilom te je isto udarilo u automobil koji je bio parkiran uz cestu. Putem sustava iz automobila pozvana je policija koja je napravila uviđaj i zapisnik. Prilikom izvođenja uviđaja policijskih službenika vozač i ja smo alkotestirani pri čemu kod vozača K.B. nije utvrđena prisutnost alkohola dok je kod mene prisutnost alkohola bila 1,44 promila. Prilikom nezgode nastala je samo materijalna šteta –navodi Dekanić.

Dodaje i kako vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći nalazi se u ovlaštenom servisu kako bi se izvršila procjena štete i popravak vozila. Navodi i kako je spreman podmiriti sve oštećene strane u onoj mjeri u kojoj to ne učini osiguranje.

 -Iskoristio bih ovu priliku za duboku ispriku svima koji su u ovoj nezgodi pretrpjeli bilo kakvu materijalnu štetu ili su na bilo koji drugi način bili uznemireni na dan Uskrsa. Osjećam odgovornost za ovaj događaj ali mi je žao što će jedan eksces zasjeniti ogroman trud i rad koji sa svojim timom ulažem u proteklih godinu dana u radu Županije. U tolikom broju aktivnosti i prijeđenih kilometara na žalost dogode se i ovakve stvari – stoji u isprici Dekanića.  

Video: Očevid u Ivancu: 'Smrt je nastupila djelovanjem vatrenog oružja. Nije sudjelovao netko treći'

Ključne riječi

Komentara 7

TM
trade_mark
15:42 19.04.2022.

jedno pitanje - ZAŠTO SLUŽBENIM AUTOM?? u subotu, večer prije uskrsa?? to je na tragu onoga - nije benzin poskupio nego vi nemate službeni auto. jel tako, gospodo iz hadezea??

Avatar Asterix
Asterix
15:27 19.04.2022.

Daklem, u službenom automobilu sa osobnim vozačem se ide na cuganje i sa cuganja se vraća doma. Ili, još gore, na posao.

SV
Samo Vinkulja
16:56 20.04.2022.

Profa moj. Slatko riječivi uhljeb sa plavom iskaznicom. Molio sam ga za posao najnižeg ranga u Hr Šumama. Išao preko drugog uhljeba Bosančića da dođem do Dekanića. Nisam posao dobio.. Dobio ga neki pekar koji nema veze sa šumom. A ja put pod noge i ajmo dalje gledajući dijete kako odrasta preko vibera i sličnih aplikacija. Živio profa 100 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije