UMALO TEŠKA NESREĆA

Marušić o izbjegnutoj tragediji: 'Eksplodirala je lijeva guma, a s desne strane je bio šleper. Bilo je riskantno'

Župan Danijel Marušić
Foto: SB Online/Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
13.09.2024.
u 16:26

Na automobilu je pukla guma nakon što je auto naletio na željezni predmet koji je ležao na cesti

Oglasio se bjelovarsko-bilogorski župan Danijel Marušić koji je bio u službenom automobilu kojem je puknula guma usred autoceste. Zahvaljujući manevru vozača Marušića koji je uspio zaustaviti automobil na siguran način, do nesreće nije došlo, a Marušić je ispričao što se točno dogodilo u tim dramatičnim trenucima.

- Zahvaljujući prisebnošću vozača Marija Jakačića i državnog tajnika Domagoja Mikulića koji je vozio iza nas, izbjegnuta je tragedija koja bi mogla imati teške posljedice. Mi smo za vrijeme posjeta ministra Erlića, kada smo se vozili prema Sikirevcima, na autocesti udarili u neki metalni predmet koji je vjerojatno pao drugog vozila. Nismo ga mogli izbjeći, a s desne strane nam je bio šleper. Eksplodirala je lijeva prednja guma tako da smo jako teško prešli s lijeve strane u zaustavnu, to je doista bilo riskantno i teško. Uz smirenost i prisebnost vozača Marija, ali i državnog tajnika koji je bio iza nas i koji je vozio iza nas po propisima izbjegnuta je tragedija - ispričao je župan, pa poslao poruku svim vozačima:

''Ovo je upozorenje svima da voze s oprezom. Velike su gužve, možda je ovo pokazatelj da se ljudi trebaju držati ograničenja i propisa, te biti obazrivi i pažljivi''.

Naime, odmah iza službenog automobila Marušića se nalazio i automobil državnog tajnika Domagoja Mikulića, kao i ministar Šime Erlić, a svemu je svjedočila i nekolicina novinara. Na automobilu je pukla guma nakon što je auto naletio na željezni predmet koji je ležao na cesti. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Pijavica u Pelješkom kanalu gledaju s otoka Korčule

Komentara 18

NE
NervozniPoštar
15:00 13.09.2024.

Kad je meni na Hvaru pukla guma ništa niste javljali.

BA
bajolina123
15:11 13.09.2024.

Hehehe, neće Milanoviću puknut guma!

MU
Muka
17:00 13.09.2024.

Znači brzina je bila takva da se predmet nije mogao izbjeći trzajem volana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije