bogat program

Advent nije gotov u Zagrebačkoj županiji: Škoro, Matija Cvek i ostali glazbenici najavljuju koncerte

Zagreb: Koncert Miroslava Škore u Lisinskom
Matija Habljak/PIXSELL
27.12.2022.
u 18:02

Božićni sajam posjetite u Ivanić-Gradu, a Novu godinu u Dugom Selu dočekajte uz Miroslava Škoru i TS Zbrda-zdola

Ledeni tobogan u Svetoj Nedelji, ukrajinska baletna trupa u Dugom Selu izvodi komade iz zimskih baleta Čajkovskog, Božićni sajam u Ivanić-Gradu pokraj tržnice Maznica, susret s Djedom Božićnjakom u Samoboru... samo je dio adventske ponude Zagrebačke županije. Tako, primjerice, u Svetoj Nedelji možete svratiti i na jedan od brojnih koncerata, primjerice Matije Cveka ili ABBA Real Tribute Benda, a u programu sudjeluju i Zagrebačke pahuljice, Udruga Balans Code, svjetleći štulaši te voditelj Mario Petreković, dok će u Dugom Selu Staru godinu nastupom ispratiti Miroslav Škoro i tamburaški sastav Zbrda-zdola. A dječji doček Nove godine u podne te onaj za odrasle u ponoć planira se i u Ivanić-Gradu.

Samobor i ove godine uz veliko klizalište nudi zanimljive događaje poput projekta koji je pokrenula Udruga "Djeca za bolji svijet", s ciljem da djeci omoguće susret s Djedom Božićnjakom, ali i kako bi svima podigli svijest o nematerijalnim vrijednostima Božića kao što su ljubav, sreća i darivanje.

– "Djed Božićnjak slijeće balonom u Samobor – budi njegov mali vilenjak" projekt je kojim želimo uveseliti djecu, ali isto tako podsjetiti ih na prave vrijednosti Božića, a to su briga, solidarnost, dijeljenje i širenje poruka mira, sreće i ljubavi svima oko nas, a ne nužno materijalne vrijednosti – rekao je predsjednik udruge Leo Petrov.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PU
paul-umpe
19:37 27.12.2022.

tko jos slusa Skoru prevaranta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije