Jedno od najpoznatijih svjetskih vinskih nepca i pera, na Vinskoj je akademiji opisao svoj doživljaj beljske, količinom i kakvoćom za svjetsku scenu spremne „prinčevske kapljice“ te je (s)ljubio primjerice sa somom u sjemenkama, jelenom na baranjski, slaninom i suhim šljivama s roštilja, kulenom u puretini ili kolačem s duplom
čokoladom i tako redom. Sve to iz restorana Kormoran i kreacije Siniše Brkovića i suradnika, a prezentaciji su nazočili i znani hrvatski poštovatelji vrhunske kapljice uključujući i direktora Agrokorove vinarske proizvodnje Horvata, enologa Francema, osnivača Vinskog festivala Dropuljića, promicatelja vina Karlosa i druge.
Clarkov rezime je da je sve pojedinačno, vina i hrana, vrhunski proizvod, ali je k tome u duhu autohtonog i autentičnog baranjskog gastronomskog štiha ponuda s imenom i prezimenom, koju vrijedi svrstati u torbu životnih turističkih iskustava.
Beljska vina i specijalitete opisao Oz Clarke
Clarkov rezime je da je sve pojedinačno, vina i hrana, vrhunski proizvod, ali je k tome u duhu autohtonog i autentičnog baranjskog gastronomskog štiha
Još nema komentara
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.