FIĆO FAN KLUB

Bliži se Oldtimer rally, valja zbigecati Topolina iz 1953.

Fićo
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
15.05.2018.
u 09:58

Prije no što se 2. lipnja zapute do Križevaca, ove će subote organizirati promotivnu vožnju Zagrebom, a potom i okupljanje na Jarunu

U labirintu zgrada i garaža Hanamanove ulice u Voltinu naselju svaki slobodni trenutak provodi Zdenko Šaban.

Član Fićo fan kluba Zagreb uređuje Fiat 500 C, Topolina iz 1953. godine. Na prvi pogled stara krama, ali već za tri tjedna, 2. i 3. lipnja, zablistat će na Oldtimer rallyju Zagreb – Križevci.

U međuvremenu Fićo fan klub Zagreb organizira promotivnu vožnju metropolom. Ove subote u sedam sati ujutro počinje okupljanje kod Mjesnog odbora u Golikovoj 44 te potom vožnja Zagrebom i Velikom Goricom, a u 17 sati na Jarunu, preko puta kluba Aquarius, priređuje se druženje fanova nekad popularnog autića Fiće.

Naravno, dobrodošli su svi ljubitelji i znatiželjnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije