Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstveno događanje

Cirkorama pripremila dokumentarističku predstavu: Sutra se u Močvari gleda "Projekt 4,28 km/h"

Cirkorama
17.10.2023.
u 15:30

S ruksakom na leđima, čiji glavni sadržaj je žonglerska oprema, autor se pješice iz Zagreba, uputio na more i pretvorio u putujućeg cirkusanta

Kada se prepustiš ostvarivanju nematerijalnih želja, život poprima beskrajnu dimenziju. Prije deset godina postojala je želja. Prije godinu dana ona je ostvarena. Ove godine doživljaj i eho tog pothvata uprizoren je u kazališnoj atmosferi. Ekipa iz Cirkorame najavila je tako autorsku, dokumentarističku predstavu suvremenog cirkusa čiji je autor Ratko Bokić.

Predstava suvremenog cirkusa igra sutra u 20 sati na kultnom KUMu u Močvari, a nosi i zanimljivi naziv "Projekt 4,28 km/h", a nastala je iz osobnog izazova te je upriličena u jedinstveno umjetničko djelo. S ruksakom na leđima, čiji glavni sadržaj je žonglerska oprema, autor se pješice iz Zagreba, uputio na more i pretvorio u putujućeg cirkusanta.

>>VEZANI ČLANCI: 

Predstavu prati zvuk audio dokumentaraca, kojeg je snimio, te pokret manipulacije žonglerskim objektom, kojim gradi višedimenzionalan doživljaj. Na taj način prenosi atmosferu unutarnjeg i vanjskog procesa.

>>VIDEO: Dečki iz KUKU$a komentirali uspoređivanje trepa s cajkama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije