Lupo sokovi na City placu

Djeca vole mrkvu, stariji aroniju

city plac
Slavko Midžor/PIXSELL
25.11.2015.
u 12:00

Napici su od prešanog voća, a dolaze u dvije verzije, bistri ili gusti. Glavni im je sastojak domaća jabuka, a kombinira se i s malinom, bazgom...

Bočica zdravlja. Tako Katica Britvec opisuje Lupo voćne sokove, koji se mogu kupiti na City placu u City Centru one West. Uglavnom jabuka, i to bistra ili gusta, ali i u kombinaciji s ostalim voćem i povrćem, ono je čemu se, kaže prodavačica, Zagrepčani rado vraćaju.

– Nudimo samu jabuku, ali i sok jabuke u kombinaciji s limunom, narančom, malinom, bazgom, zapravo, sa svime što je trenutačno u sezoni. U stalnoj postavi nam je i kombinacija jabuke s mrkvom te s ciklom – objašnjava K. Britvec te dodaje kako se Lupo voćni sokove nude u tri pakiranja, ono od dva decilitra, od litru i pet litara. Kako kaže, najviše se isplati kupiti najveće pakiranje jer u tom slučaju, primjerice, sok od jabuke stoji 49 kuna.

– Cijena također ovisi o tome s čime je jabuka kombinirana te o vrsti prešanja, a Zagrepčani za svoju djecu vole kupiti sok koji je kombinacija s mrkvom – navodi prodavačica te ističe kako stariji kupci također vole Lupo sokove, kako bi očuvali imunitet. Za to se nudi sok od sto posto prešane aronije. – Njega posebno vole umirovljenici – zaključuje K. Britvec.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije