STANJE NA CESTAMA

FOTO Gužve prema moru: Prometna nesreća kod Lučkog, stvaraju se velike kolone na autocesti

Foto: Čitateljica
1/2
07.09.2024.
u 11:43

"Prometna nesreća je na 0.+600 km, nakon naplate Lučko u smjeru Dubrovnika. Vozi se jednim trakom" izvještavaju iz Hrvatskog autokluba.

Iako je vrhunac turističke sezone iza nas i već smo ušli u rujan to ne znači da su ljetne prometne gužve prošle. I ovoga jutra i prijepodneva vozi se u kolonama prema moru, a pojačan je promet i na autocesti u smjeru unutrašnjosti. Dakako, gužve su manje nego na vrhuncu ljeta, no zbog prometne nesreće trenutno se najduže čeka na Lučkom.

"Povećana je gustoća prometa između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru Dubrovnika, između čvora Bosiljevo 2 i tunela Sveti Rok u oba smjera te između čvora Zadar istok i tunela Sveti Rok u smjeru Zagreba pojačan je priljev vozila na naplatu Lučko prema Karlovcu, kolone iz smjera čvorova Buzin i Zagreb zapad su oko 2 km na naplatama Lučko i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja. Prometna nesreća je na 0.+600 km, nakon naplate Lučko u smjeru Dubrovnika. Vozi se jednim trakom" izvještavaju iz Hrvatskog autokluba.

Na A2, zbog povećanog priljeva vozila kolona na NP Trakošćan u smjeru Zagreba je oko 1 km. Na zagrebačkoj obilaznici kolone iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin prema naplati Lučko su oko 2 km. Povećana je gustoća prometa u oba smjera na Krčkom mostu i prilaznim cestama, u smjeru kopna kolona je od Omišlja, a u smjeru otoka oko 4 km. Povećana je gustoća prometa prema Kaštelu i Povaniji te kod tunela Učka u smjeru Rijeke na Istarskom ipsilonu dok je na Jadranskoj magistrali usporen promet između Podstrane i Stobreča te kod Makarske.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Orao
Orao
11:56 07.09.2024.

Ljudi ne znaju voziti na autocesti....prestrojavaju se bez žmigavaca često, ulijeću pred nadolazeći jureći auto, idu iz pretjecajne u skroz desnu traku za ENC na Demerju.....strahota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije