Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA SILVESTROVO

FOTO Poznata lica u mnoštvu na zagrebačkoj špici, pogledajte tko je sve bio posljednje subote u godini

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/31
31.12.2022.
u 17:48

Tisuće su danas šetale Zagrebom, a jednako dobra atmosfera očekuje se i večeras na dočeku nove 2023. godine

Posljednji dan u godini ujedno je i posljednja subota u 2022. koju su brojni poznati odlučili iskoristiti kako bi uživajući u toplom proljetnom vremenu kakvo inače ne priliči prosincu na koji smo navikli prošetali centrom Zagreba, odnosno popularnom "špicom". Posljednja ovogodišnja špica tako je izmamila političare, voditelje, glumce i ostale poznate i slavne.

Poznati televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović prošetao je sa suprugom Lejlom Cvjetnim trgom. Nasmiješeni i raspoloženi par spremno je pozirao za fotografije.

1/7

Manje osmijeha na licu bilo je na treneru Nenadu Bjelici. Bjelica, koji je Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru komentirao na HRT-u jedan je od mogućih kandidata za izbornika Poljske nogometne reprezentacije, stoga njemu 2023. može donijeti puno.

1/4

Na špici su bili i političari pa tako i ministar zdravstva Vili Beroš. On je sa svojom obitelji prošetao centrom i hvatao sunčeve zrake.

1/4

Osim ministra zdravstva, fotoreporteri su ulovili i ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana koji je šetao sa suprugom, ali odvojio i vrijeme za odgovaranje na pitanja novinara. Inače, znamo gdje će ministar za Novu. Njegov doček bit će večeras na Graničnom prijelazu Goričan prema mađarskoj u društvu tamošnjeg Župana i mađarskog parlamentarnog zastupnika obilježit će ulazak u Schengen.

1/5

Pored, aktualnih u šetnji centrom metropole fotoaparati su pronašli i bivšeg ministra turizma Garija Capellija.

1/4

Za medije je bila raspoložena i eurozastupnica i potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica.

1/3

Ali, nisu samo političari bili glavne zvijezde špice. Kamere su ulovile i Josipa Radeljaka Dikana.

1/3

Tisuće su danas šetale Zagrebom, a jednako dobra atmosfera očekuje se i večeras na dočeku nove 2023. godine

1/14
Ključne riječi

Komentara 3

SV
sven222
18:12 31.12.2022.

Nisam ni pročitao članak već sam samo htio komentirati i reći ovima koji to pišu..zar vi stvarno mislite da je nas briga koji snob je bio na špici??!!

DU
Deleted user
17:57 31.12.2022.

Koje face i likovi sve do jednog krkani

NO
Nordik
18:09 31.12.2022.

Gospođa Marijana i njezin Grllić također na špici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije