REAKCIJA NA OPTUŽBE

GPZO odgovorio Međimurje-plinu: Ovakva reakcija navodi da su nezadovoljni ishodom

20.08.2013., Zagreb - Zagrebacki holding podruznica - Gradska Plinara Zagreb na Radnickoj cesta.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
10.10.2024.
u 18:56

Kao odgovor na tvrdnje Međimurje plina, iz GPZO-a poručuju da su građani ti koji imaju krajnju kontrolu nad izborom opskrbljivača plinom te da ih nitko ne može natjerati na promjenu bez njihove volje. "Svaki kupac zna što je ili nije potpisao," dodaju.

Gradska plinara Zagreb - opskrba (GPZO) odgovorila je na optužbe Međimurje plina, koje je u priopćenju javnosti tvrdilo da je GPZO preuzeo više od 4000 nepotpisanih zahtjeva za promjenu opskrbljivača. Prema Međimurje plinu, ovo je pokušaj GPZO-a da nepravedno privuče njihove potrošače putem krivotvorenih i falsificiranih zahtjeva.

U svom odgovoru, GPZO je jasno istaknuo da su do sada privukli gotovo 170.000 kupaca, a prijave za prelazak na njihov sustav i dalje stižu. Zahvalili su kupcima na podršci i naglasili kako su uspjeli provesti vrlo zahtjevan proces u rekordnom roku, obradivši sve zahtjeve na ispravan način.

Odgovor Gradske plinare Zagreb prenosimo u cijelosti: 

“Komunicirali smo broj kupaca koji su izabrali GPZO kao svog opskrbljivača plinom. Tih kupaca je za sada skoro 170.000, a prijave i dalje stižu. Zahvalni smo kupcima na ovako velikoj podršci. Radilo se o vrlo zahtjevnom procesu koji su radnici GPZO-a i Zagrebačkog holdinga uspješno odradili na način da su u vrlo kratkom roku obradili zahtjeve kupaca koji su morali iskazati interes i potpisati individualizirane obrasce i ugovore, što su i napravili.

VEZANI ČLANCI: 

Što se tiče tvrdnji Međimurje plina, poručujemo da su krajnja kontrola sami građani, koji su ti koji odlučuju o opskrbljivaču, i nitko ih ne može natjerati na promjenu mimo njihove volje. Svaki kupac zna što je ili nije potpisao. Ovakva reakcija Međimurje plina navodi na zaključak da su nezadovoljni ishodom te na moguće poteškoće u poslovanju koje im ovakav ishod može uzrokovati”, poručili su iz Gradske plinare.

>>> FOTO Trebala je biti ponos grada, a pretvorila se u ruševinu: Nakon skoro 40 godina propadanja postat će spas za najmlađe

20.08.2013., Zagreb - Zagrebacki holding podruznica - Gradska Plinara Zagreb na Radnickoj cesta.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/23

Komentara 3

JO
jožica
19:47 10.10.2024.

Gradonačelnik je izjavio da u GPZ nisu prešli samo neplatiše... Takvom izjavom je mene uvrijedio, neka pokaže koliko sam dužan plinari ili neka mi se isprica.

NK
Najam krova
19:35 10.10.2024.

GPZ je odgovorila općenito, da li je istina da su 4000 ugovora nepotpisana i da ima mnogo neispravnih OIB-a? Da ili ne. Opet šlamperaj!

PV
prcko.vita
19:11 10.10.2024.

Imam rješenje, neka Međimurje plin digne kredit i neka kupi GPZ. Međimurje je financijski jako, imaju oni dobar kreditni rejting.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije