da vas ne iznenadi

Jedna od najpoznatijih ZET-ovih linija zbog radova mijenja trasu na dva tjedna, objavljena je i nova karta

ZET-ov autobus 109
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
27.07.2024.
u 09:00

Autobusno stajalište Selska na Selskoj cesti neće biti u funkciji, ali će linije 109 i 134 koristiti tramvajsko stajalište Sveti Duh u smjeru Črnomerca.

Nastavljaju se radovi na prometnom raskrižju na zapadu Zagreba, točnije na Črnomercu gdje će se otežano voziti i u nastavku ljeta. Naime, raskrižjem Ilica / Selska cesta od subote 27. srpnja  do nedjelje 11. kolovoza 2024. godine do 20.00 sati, bit će otežan promet. Izvode se radovi na rekonstrukciji zasunske komore vodoopskrbnog cjevovoda, izvijestili su iz grada.

Obilazni pravac bit će:

Sv. Duh – Kuniščak – Domobranska – Ilica.

Selska - Prilaz baruna Filipovića - J. Vukovića - Ilica - Domobranska - Kuniščak - Sv. Duh.

Foto: ZET

 
"Za vrijeme navedenih radova javni gradski prijevoz, prometovat će otežano. Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenja i razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu" navode u gradu. A ZET izvještava da zbog radova na raskrižju Selske ulice i Ilice, autobusne linije 109 (Črnomerec - Dugave) i 134 (Črnomerec - Prečko) od subote 27. srpnja u 8 sati do nedjelje, 11. kolovoza u 20 sati, prometuju djelomično izmijenjenim trasama u smjeru Črnomerca:

Linija 109: Dugave - redovnom trasom do raskrižja Prilaza baruna Filipovića i Selske ceste - (desno) Prilaz baruna Filipovića - (lijevo) Ulica Janka Vukovića - (lijevo) Ilica - u nastavku redovnom trasom prema Črnomercu.

POVEZANI ČLANCI:

Linija 134: Prečko - redovnom trasom do raskrižja Prilaza baruna Filipovića i Selske ceste - (ravno) Prilaz baruna Filipovića -  (lijevo) Ulica Janka Vukovića - (lijevo) Ilica - u nastavku redovnom trasom prema Črnomercu.

Autobusno stajalište Selska na Selskoj cesti neće biti u funkciji, ali će linije 109 i 134 koristiti tramvajsko stajalište Sveti Duh u smjeru Črnomerca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije