IGNORIRALI ZABRANU

Kako komentirate ove 'pametne' vozače u Zagrebu? Grad upozorio: Asfalt se nije ni ohladio, ne vozite

Grad Zagreb
07.09.2024.
u 11:58

"Baš kao i za vožnju u žutim trakovima, neki su tako pametniji od drugih pa voze po vrućem asfaltu, a kad dođe jesen i padne kiša pa nastanu kolotrazi i lokve drugi će im biti krivi" komentiraju građani na Facebooku

Gužva, nestrpljivost, manjak prometne kulture, sve to dio je svakodnevnog iskustva ako ste vozač ili vozačica na zagrebačkim cestama. No, ponašanje dijela vozača na Trešnjevki privuklo je i pažnju gradske uprave koja je putem Facebooka odaslala apel. "Danas su završeni radovi na asfaltiranju Ozaljske ulice koji su trajali gotovo dva mjeseca. U ovom trenutku je uspostavljena privremena regulacija prometa kojom je ZABRANJEN prolazak svih motornih vozila po novoasfaltiranoj cesti dok se asfalt hladi."

– Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa.– dodali su na Facebooku Grada Zagreba te objavili fotografiju nove dionice na kojoj se vidi da su u trenutku fotografiranja unatoč zabrani po novom vrućem asfaltu krenuli vozači, njih čak šest, od čega jedan taksist. Po tramvajskim tračnicama na vožnju se pak odvažio romobilist.

"Baš kao i za vožnju u žutim trakovima, neki su tako pametniji od drugih pa voze po vrućem asfaltu, a kad dođe jesen i padne kiša pa nastanu kolotrazi i lokve drugi će im biti krivi" komentiraju građani na Facebooku. Dio njih pak zamjera gradskim vlastima što su radovi trajali predugo, odnosno odužili su se skroz do rujna, na dva dana do početka škole.

No, grad se ranije opravdao da prilikom zamjene više desetljeća starog cjevovoda je odlučeno kako će se umjesto sanacije prijekopa, odnosno samo rupe koja je iskopana da se mijenjaju cijevi, izvesti kompletna sanacija ulice, odnosno Ozaljske na potezu od Nehajske do Krapinske jer su i kolnik i tramvajske tračnice bile u nezadivnom stanju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije