MEGATVRTKA U PROBLEMU

Kaos u Holdingu: Tomašević je prije pola godine obećao uvesti red, evo kako to sad izgleda

Zagreb: Fontane zasvijetlile u znaku zagrebačke Čistoće
Borna Filic/PIXSELL
29.12.2021.
u 15:02

Kad su došli na vlast, gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegova ekipa obećali su konačno uvesti reda u Zagrebački holding. – Želimo da bude što optimalniji, s boljim uslugama za građane, a bit će i reorganizacije – najavio je prvi čovjek grada još u lipnju. No danas, šest mjeseci poslije, stvari ne samo da nisu bolje već je situacija postala kaotična.

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar kastanjer2
kastanjer2
15:20 29.12.2021.

Meni je žao ljudi koji su dali glas i očekivali nešto dobro od ove ekipe. Kaos je ono što su mogli očekivati a to su i dobili.

Avatar AlPoS
AlPoS
15:36 29.12.2021.

Kaos i rasulo je u cijelom gradu, uništavaju se gradske firme i poslovi se opet daju miljenicima Možemo i SDP

Avatar Primarius
Primarius
15:21 29.12.2021.

Kaj ????Tomica nije više miljenik medija....ma dajte pa nije 1.April.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?