PROMO

Karting Arena Zagreb ugostila dječjeg mađioničara Jozu Bozu

Karting Arena Zagreb (1)
Foto: Karting Arena Zagreb
1/5
PR
Autor
PR članak
15.11.2011.
u 13:19

Dana 22. listopada Zagreb je konačno dobio svoj prvi indoor kartodrom, Karting Arenu Zagreb.

U hladno nedjeljno zagrebačko jutro Karting Arena Zagreb na veselje djece i roditelja ugostila je slavnog dječjeg mađioničara Jozu Bozu. Uz pomoć okupljenih mališana te moderatora Daniela Bilića, poznatog voditelja zagrebačkog radija Soundset Plavi, i Zlatana Zuhrića-Zuhre, komičara i čestog posjetitelja najvećeg hrvatskog indoor kartodroma, Jozo Bozo je, nakon par krugova treninga, uspio sigurno i brzo odvoziti 365-metarsku stazu KAZ vozeći zatvorenih očiju.
 
Jozo Bozo – raspored vožnji na kartodromu Karting Arene Zagreb
-          2 kruga bez kacige - upoznavanje staze
-          2 kruga laganim tempom s neprozirnim naočalama i kapuljačom od neprozirne tkanine (uz pomoć djece koja su mu davala upute koristeći megafon) – memoriranje staze
-          1 krug zavezanih očiju punom brzinom – veliko finale
 
O kartodromu
22. listopada Zagreb je konačno dobio svoj prvi indoor kartodrom, Karting Arenu Zagreb. Riječ je o najvećem indoor kartodromu u Hrvatskoj koji se prostire na 4 000 m2, a nalazi se u Paviljonu 35 u sklopu Zagrebačkog Velesajma.
 
Kartodrom u izvedbi Paola Gagliardinija, višestrukog europskog i talijanskog karting prvaka, jamči vrhunsku zabavu i ugođaj prave trkaće staze. Staza je duga 365 metara, a široka između 6 i 8 metara. U zaštićenom okruženju i uz vrhunsku opremu, posjetitelji mogu testirati svoje vozačke vještine, ali i razviti vozačke sposobnosti. Za sve obožavatelje oktanskih sportova na raspolaganju su brojne ponude koje uključuju i endurance utrke, team buildinge i kup utrke, a uskoro će s radom početi i Škola kartinga za djecu te prvenstva KAZ u pojedinim kategorijama.
 
O Karting Areni
Na raspolaganju je 12 novih go-karta vodećeg svjetskog proizvođača CRG (CRG GX270) te 3 go-karta za djecu, zaštitna oprema Sparco (kacige, kombinezoni, zaštita prsnog koša i vrata) te mogućnost vožnje u dvosjedu. Najsuvremeniji telemetrijski sustav prati svakog posjetitelja te bilježi njegove aktivnosti i rezultate koji se pohranjuju na njegovu osobnu karticu. Sve u svemu, doživljaj poput onoga kada vozite Formulu 1!
 
Saznajte više na www.karting-arena.com
Facebook stranica Karting Arena Zagreb

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?