Od 21 sat

Koncert i obiteljska zabava na Bundeku za Dan državnosti

17.07.2013., Zagreb -  Na ljetnoj pozornici na Bundeku nastupio je Zagrebacki jazz ansambl.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
24.06.2015.
u 10:12

Nastupat će Gabi Novak, Radojka Šverko, Oliver Dragojević, Prljavo kazalište, Parni valjak...

Velikim koncertom u 21 sat na pontonskoj pozornici na jezeru Bundek obilježit će se Dan državnosti, nastupima Zagrebačke filharmonije, Olivera Dragojevića, Prljavog kazališta, Parnog valjka, Jacquesa Houdeka, Radojke Šverko, Sandre Bagarić i Martine Tomčić, Gabi Novak, Zvjezdica... 

U popodnevnom programu, već od 16 sati, predstavit će se razne zagrebačke udruge pa će, primjerice, maketarski savez pokazati kako se izrađuju zmajevi te ih potom puštati.

Iz Zagrebačkog foto kino saveza educirat će posjetitelje o upotrebi digitalnog fotoaparata, iz saveza tehničkih djelatnosti na vodi prezentirat će se jedrenje na suhom, dok će jedriličarski klub Gruf prezentirati letenje zmajem. 

Na Maloj pozornici na Bundeku od 18 do 19 sati nastupat će folklorni ansambli KUD Horvati i KUD Klas,  a od 19 do 20 sati bit će prezentacija zagrebačkoh sportaša. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije