Milan Bandić:

Većina naših predsjednika bila je u zatvoru. Možda se i ja opet kandidiram

Milan Bandić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
04.03.2015.
u 15:53

U intervjuu za radio Soundset komentirao je mogućnost da mu na prijevremenim izborima kao protukandidatkinja bude zamjenica Sandra Švaljek, gdje će predstaviti novu stranku...

Nekoliko je mjeseci vladalo zatišje, ali gradonačelnik Milan Bandić ponovo se medijski aktivirao. U intervjuu za Radio Soundset komentirao je mogućnost da mu na prijevremenim izborima kao protukandidatkinja bude zamjenica Sandra Švaljek, gdje će predstaviti novu stranku, komentirao je izbor nove uprave Zagrebačkog holdinga, ali i kako mu je bilo u pritvoru. 

– Legitimno je imati ambiciju. Licemjerno je reći da ambicije nema. Što više kandidata, to bolje. Zagreb je pet puta birao, birat će i šesti put. Ja vjerujem Zagrepčanima, i oni još uvijek vjeruju meni – rekao je Bandić. 

Stranku će predstaviti na Peščenici, gdje je i počeo svoju političku karijeru. 

– Stranka će u sebi imati četiri značajke – rad, solidarnost, zajedništvo i Milan Bandić – poručio je. Javnim natječajem za novu upravu Holdinga, a za koji je angažirana privatna agencija, nije zadovoljan. 

– Ne znam kome je ova agencija koja bira čelnike Holdinga birala menadžment. Oni će za to dobiti sto tisuća kuna. Gdje su ti ljudi koje su oni odabrali do sada?

Za vrijeme provedeno u pritvoru rekao je: "Ne ponovilo se!"

– Tko voli ići u pritvor? A budući da je većina naših dosadašnjih predsjednika bila u zatvoru, tko zna, možda se i ja opet kandidiram.

Komentara 67

Avatar Niškorist
Niškorist
17:12 04.03.2015.

Da ostao unutra doživotno !

BR
brodludjaka
18:49 04.03.2015.

Od ovog Bantitića već nam se povraća... stalno melje isto, pravi skojevac koji je završio sve političke škole i premazan je svim mastima.. I napokon kako glasači ne izlaze na izbore u Zagrebu, čovjek nikako da shvati da je samo 15% građana grada glasalo za njega (od cijelog broja glasača). Pa čiji je on onda gradonačelnik koji se stalno hvali da je biran 5 puta??

Avatar dras32
dras32
16:15 04.03.2015.

Ti si Mile proslo svrseno vrijeme,ovime samo odgađas neminovno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije