što se nosi u ove hladne dane

Modno osviještene Zagrepčanke prošetale špicom

Špica, moda, Zagrepčanke (1)
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
22.12.2012.
u 22:54

Usprkos hladnoći i višeslojnom odijevanju, djevojke i dalje mame poglede na zagrebačkim ulicama. Što se trenutno nosi pogledajte u našoj galeriji...

Ključne riječi

Komentara 12

BI
bikerJesus
10:28 23.12.2012.

Ja tu ne vidim nikakvu modnu osvještenost, dapače čista konfekcija, C&A, H&M, uz blago teleće poglede i uzdignute noseve.

RU
ruuddude
14:46 23.12.2012.

krznom životinja objekt ženske prirode postiže dobru cijenu kod poduzetnika ili političara koji su željni zabave nakon "teška" posla

Avatar MENSA
MENSA
07:09 24.12.2012.

Evo ja od kad znam za sebe nosim donje rublje , hlače, majicu ili košulju, neku vestu, sako, jaknu, povremeno odijelo i tako to .....???? Kaj ja znam?! Vidim da sam totalno neosviješten i žao mije zbog toga ! Želioo bih se nekako "osvijestiti" pa bih molio da mi pomognu oni koji to znaju. Pomozite jer ne znam kako ću dalje živjeti ako se ne osvijestim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije