Blagdanski raspored

Na Božić nećete u šoping, a ZET vozi kao da je nedjelja

gradska ljekarna
Foto: Sanjin Strukić/ PIXSELL
24.12.2015.
u 10:20

25. i 26. prosinca te 1. i 6. siječnja 2016. zatvorene su i gradske tržnice, Centar za korisnike Holdinga ne radi, služba hitnih intervencija da

 Za božićnih i novogodišnjih blagdana, 25. i 26. prosinca 2015., te 1. i 6. siječnja 2016. godine gradske tržnice, Veletržnica i hladnjača, kao i sajmište Sesvete, neće poslovati, no zato će od 0 do 24 sata na raspolaganju građanima biti službe hitnih intervencija i dežurne gradske ljekarne. Svi Zagrepčani koji požele u obilazak grada na Božić, u povodu blagdana Svetog Stjepana te za Novu godinu i Sveta tri kralja javnim gradskim prijevozom moraju računati na nedjeljni raspored vožnji.

U novogodišnjoj noći, za vrijeme svečanog dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, Služba za nadzor, upravljanje i razvoj prometa iz sigurnosnih će razloga prema potrebi preusmjeriti tramvajski promet preko Glavnog kolodvora. Zagrebačka uspinjača u prometu je sve do ponoći, a cijena vožnje je četiri kune. S obzirom na to da je zabilježena velika posjećenost središta metropole tijekom predblagdanskog razdoblja, posebice u večernjim satima, ZET i na taj način osigurava još kvalitetniju prijevoznu ponudu i povezanost gradskih predjela – poručili su iz ZET-a.

Dana 25. i 26. prosinca ne rade Arena Centar, City Center one West i East, Importanne centar ni Avenue Mall, a na Staru godinu ti će centri raditi skraćeno. Dežurne ljekarne građanima su otvorene tijekom cijeloga dana i noći, neovisno o blagdanima, u Grižanskoj 4, Ozaljskoj 1, Ilici 301, Aveniji Većeslava Holjevca 22 i na Trgu bana J. Jelačića.     

>> U Zagrebu prvi put ostvareno milijun turističkih dolazaka

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ada
Ada
12:47 25.12.2015.

Tako i treba! Blagoslovljen Božić svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije