Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
asian street food festival

Na Strossmayerovu trgu za finale Eurosonga zagrijava se uz "Rim Tim Tagi Dim" ali i kamenice i pjenušac

Malmo: Baby Lasagna na generalnoj probi uoči finala Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/29
11.05.2024.
u 15:02

Posjetitelji se ondje mogu opustiti i uz tajlandsku masažu, ali i uživati u nastupima tajlanske plesne skupine koji će plkesno umijeće pokazati kroz tradicionalne koreografije

Drugi Asian Street Food Festival u punom je jeku, a uz nikad raznovrsniju ponudu egzotičnih delicija na 11 kućica. Posjetiti ga možete još samo danas i sutra, a za kraj festivala organizatori najavljuju bogat program. 

Tako će se danas, na Strossmayerovu trgu podijeliti čak 200 porcija malostonskih kamenica tvrtke Marikomerc uz pjenušac Reserva Real, a do 16 sati, danas i sutra, trajat će i besplatna degustacija Crobucha kombuche. Posjetitelji se ondje mogu opustiti i uz tajlandsku masažu, ali i uživati u nastupima tajlandske plesne skupine koji će plesno umijeće pokazati kroz tradicionalne koreografije. 

VEZANI ČLANCI: 

– Euforija oko nastupa Baby Lasagne nije zaobišla ni Aziju, barem ne onu u srcu Zagreba, stoga će danas DJ Alvize održati "Eurosong Warm Up" program te će posjetitelji moći istovremeno uživati u slasnim sushijima, gyozama, bao bunsima, tuna tartar sendvičima, tikka masali, pad thaiju, ramenu, K-dogsima i azijskim burgerima, uz zarazne ritmove hita "Rim Tim Tagi Dim", ali i drugih najvećih eurovizijskih uspješnica – najavljuju organizatori festivala koji sutra navečer zatvaraju DJ Kanca te Silk Road Closure. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije