Turistički film

Nagrada za životno djelo Anđelku Leki, najbolji su Švicarci

26.09.2015.
u 19:34

Selektirano je njih 86, dok su najboljih 26 dobili nagrade na završnoj večeri 4. međunarodnog festivala turističkog filma "Zagreb Tourfilm Festival"

Točno 602 uratka prijavili su njihovi autori kako bi konkurirali za najbolji turistički film.

Selektirano je njih 86, dok su najboljih 26 dobili nagrade na završnoj večeri 4. međunarodnog festivala turističkog filma "Zagreb Tourfilm Festival" u Esplanadi. Natjecali su se čak iz Azerbajdžana, Rumunjske, Bahama, Vijetnama, Irana, sveukupno 52 zemlje.

– Najveći je to broj filmova dosad - kaže direktorica Zagreb Tourfilma Spomenka Saraga. U kategoriji za najbolji film festivala izabran je švicarski film "Time", koji je u tri minute opisao tu zemlju kao mjesto gdje vrijeme staje, tako što njegovi stanovnici skinu sve kazaljke i satove u gradu. Nagradu za životno djelo "Promocija turizma - stil života" dobio je Anđelko Leko, vlasnik hotela pod grupacijom HUP Zagreb. Organizatori su Turistička zajednica grada Zagreba i Balduči film.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije