ESKALIRALO NA ČRNOMERCU

Divljaštvo u Zagrebu: Na okretištu tukao vozača ZET-a, prvo ga udario glavom, a zatim šakama

ZET nabavlja nove "sustave za informiranje putnika – displeje"
Marko Lukunic/PIXSELL
17.10.2024.
u 11:42

Vozač autobusa zagrebačkog javnog prijevoza zadobio je lakše ozlijede, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice

Mladi muškarac jučer je u jutarnjim satima napao vozača autobusa na okretištu tramvaja Črnomerec, javlja zagrebačka policija. Vozač je, naime, izašao iz busa kako bi upozorio putnike da ne blokiraju senzor za zatvaranje vrata, a onda je situacija eskalirala.

"Jučer 16. listopada oko 7.40 sati, na okretištu tramvaja na Črnomercu, 41-godišnji vozač autobusa javnog gradskog prijevoza izašao je iz autobusa kako bi upozorio putnike da ne blokiraju senzor za zatvaranje vrata, na što ga je zasad nepoznata mlađa muška osoba verbalno napala te prvo glavom, a potom i šakom udarila u lice, nakon čega se dala u bijeg", stoji u priopćenju PUZ-a.

Vozač autobusa zagrebačkog javnog prijevoza zadobio je lakše ozlijede, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:08 17.10.2024.

Junačina je pobjegla što je brže mogla...što nisi pričekao muriju balavče?

DI
dino85
12:21 17.10.2024.

Hoćemo li ubrzo moći povući paralelu izmedju Zagreba i Bronxa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije