Davor Bernardić:

'Sutra možete i zločinca izabrati za ravnatelja ako ima dobar životopis'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.07.2014.
u 09:56

Prema prijedlogu, ravnatelji imaju pravo sami se predstaviti tijelima koja donose odluku o njihovu izboru

Prema prijedlogu novog Statuta osnovnih i srednjih škola, o kojem će se glasati na sjednici Gradske skupštine 24. srpnja, ravnatelji imaju pravo sami se predstaviti tijelima koja donose odluku o njihovu izboru. A ta izmjena statuta jučer je na sjednici Odbora za kontrolu naišla na kritiku.

– Ne može sutra netko tko radi s djecom postati ravnatelj samo uz pomoć pošte ili maila. Vi biste ravnatelja djece birali na neviđeno. Sutra možete zločinca izabrati za ravnatelja ako ima političku podršku ili dobar životopis, a da ga nitko nije vidio – kritizirao je predsjednik odbora Davor Bernardić (SDP).

Odbor je raspravljao i o rebalansu proračuna koji će biti veći za 300 milijuna kuna te o financiranju KK Cibone.

Komentara 1

TV
tvrdapixa
09:28 20.07.2014.

Draga Dijanica, ja u tvojem članju niš ne kužim. Očito ti je članak nespretno kraćen, jer prijedlog da se ravnatelji mogu sami predstaviti nadležnim tjelima i istup Bernadića nemaju logićne povezanosti. Ili sam se ja davno s logikom razišao!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije