kako se obraniti

'Ne želim završiti jednog dana u crnoj kronici kao žrtva'

krav maga hrvatska (1)
Foto: Krav Maga Hrvatska
1/6
10.12.2012.
u 14:45

Na seminaru Krav Mage naučili su kako se obraniti u noćnom klubu. Gostovao je najveći europski stručnjak

– Ne želim završiti jednog dana u crnoj kronici kao žrtva. Zahvaljujući Krav Magi stekao sam samopouzdanje jer znam da sam sposoban obraniti sebe ili svoju djevojku od agresivnih pojedinaca. No, što je još važnije, Krav Maga nas uči kako prepoznati nasilne situacije i na vrijeme ih izbjeći – kazao je to Marko Pavlinić (30) koji je u društvu djevojke Ane u subotu pohodio seminar izraelske borilačke vještine. 

Program nazvan "Dirty Dancing" vodio je u zagrebačkom IN baru najveći europski stručnjak Tommy Blom. 

Jedan mladić na predavanje je potegnuo čak iz Rima unatoč snijegu i ledu koji su protekli vikend paralizirali Hrvatsku.

– Krav Maga Hrvatska trudi se organizirati seminare na kojima ćemo svi naučiti nešto novo. Prije nekoliko godina vještina  je građanima bila nepoznanica. Najvažnije je to da smo  mnoge naučili kako da na vrijeme izbjegnu nasilne situacije – rekao je voditelj Krav Mage Hrvatska Marijan Škiljić.

>>Prljavi ples na izraelski – naučite kako se obraniti u noćnom klubu

 

Komentara 6

FR
fraca
17:51 10.12.2012.

Ovih dvoje potpuno su u pravu. A sigurno ne izlaze na mjesta gdje bi Apostola mogli naci...

Avatar deziderij
deziderij
15:18 10.12.2012.

Najjednostavnije je ne ulaziti u takve noćne klubove pa obrana neće ni biti potrebna. Uostalom kakvi su to klubovi u kojima se moraš od nekoga braniti ?

KR
kraljzvonimir
15:42 10.12.2012.

Koliko kompleksa i strahova na jednom mjestu....Budi normalan, kulturan i nemoj raditi ono sto ne bi volio da se tebi radi pa je manja vjerovatnost da ce te neko uopce napast...Naslov je takav da kad ovi nauce neke osnovne tehnike samoobrane da ce se osokolit i da ce bas oni bit potencijalni problemi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije