samo danas do ponoći

Nema više prijava za mjesne odbore i četvrti!

gradska skupština (1)
Patrik Macek/PIXSELL
25.04.2013.
u 19:09

Odlukom Gradske skupštine današnji određen je kao zadnji rok, dok je odlukom Vlade rok do 2. svibnja.

Rok za predaju lista za izbore za članove Vijeća mjesnih odbora i Vijeća gradskih četvrti ističe u četvrtak 25. travnja u ponoć. Naime, odlukom Gradske skupštine današnji dan određen je kao zadnji rok, dok je odlukom Vlade rok do 2. svibnja. 

– Ne znam je li to namjerna ili slučajna pogreška, ali većina nas je mislila da imamo rok do 2. svibnja. No, na snazi je odluka Skupštine, a prema njoj predaja lista bila je do četvrtka – kazao je Krešimir Končić, nezavisni nositelj liste za Vijeće mjesnog odbora i gradske četvrti Trnje. I iz Gradskog izbornog povjerenstva, koje do ponoći zaprima liste kandidata, kazali su kako ove godine sve kasni. – Ukupno se očekuje da će biti više od 1600 lista, kao što je bilo i na prošlim izborima – kazali su iz Povjerenstva. 

>>'Hoćemo li Zagreb ostaviti u rukama galamdžija i prostaka?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije