kalendar za azil

Nikolina Pišek u naručju je mazila malenu crnku Silvu

azil dumovec (1)
Foto: Azil Dumovec
1/6
07.12.2012.
u 09:34

Kupnjom kalendara koji stoji 50 kuna nahranit ćete dva psa nekoliko dana, a ako kupite dva kalendara, to je iznos cjepiva za dva štenca

Nikolina Pišek u naručju je mazila malenu crnku Silvu, Dubravko Šimenc bez straha je zagrlio velikog Haryja, a Viktor Drago bez problema je surađivao na snimanju s impozantnom Aggie. Prizor je to sa snimanja kalendara za azil Dumovec. 

Uz napuštene ljubimce grada Zagreba za kalendar su se slikala brojna poznata lica, a sve pod dirigentskom palicom Viktora Dage te sponzora Nestlé Purina.

– Željeli smo potaknuti da građani uoči blagdana poklone svoju ljubav napuštenim životinjama tako što će svog budućeg ljubimca udomiti, ne kupiti, rekla je Tatjana Zajec, voditeljica azila.

Na snimanju su psi, svih starosti, boja i veličina, pokazali ono što se u azilu Dumovec već zna: da su lijepo odgojeni, beskrajno zahvalni za pažnju koja im se pruža i da jedva čekaju postati članom nečije obitelji. 

Kalendar dobrih namjera za Azil Dumovec stoji 50 kuna, što je iznos za koji se dva psa mogu hraniti nekoliko dana, dok  kupnjom dva kalendara osiguravate osnovno cjepivo za dva štenca.

Komentara 1

LI
liliZG
10:05 07.12.2012.

Jako lijepa akcija, još samo navedite gdje se ti kalendari mogu kupiti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije