Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da vas ne iznenadi

Niz izmjena na ZET-ovim linijama na istoku Zagreba: Neki polasci se ukidaju, jedna stanica je izmještena

Zagreb: Okretište Dubrava
Foto: Matija Habljak/POSEBNA PONUDA
1/4
06.11.2023.
u 07:00

Početak novog tjedna dovoljno je stresan, neka vas prometne izmjene u javnom gradskom prijevozu dodatno ne iznenade pogotovo ako koristite linije 213, 267, 209 i 231.

Radovi na cesti, ali i uz cestu te promjene u gradskom prijevozu prilično su brojne ovoga tjedna na istoku grada. Dobra vijest je da bi od danas linija  213 (Dubrava - Jalševec) ponovno trebala krenuti starom trasom po dovršetku radova na uređenju kolnika Branovečke ceste. Podsjetimo, prema privremenoj prometnoj regulaciji linija vozi skraćeno do stajališta Furdini.

I dok za Jalševčane imamo dobru vijest, ne tako dobru vijest imamo za korisnike autobusne linije 267 (Dubec - Markovo Polje). Od danas, ponedjeljka, 6. studenog, radnim danom se ukidaju zadnji polasci linije  iz Dupca u 18.30 i 19.20 sati, kao ni iz Markovog Polja  u 18.55 i 19.45 sati.

Reducira se i broj polazaka na liniji 209 (Dubrava - Čučerje), a razlog su radovi na dijelu od Sunekove ulice do Jalševečke ceste koji bi trebali potrajati do četvrtka, 23. studenoga u 18 sati, pa će do njihova dovršetka navedena autobusna linija voziti prema posebnom rasporedu vožnje.

POVEZANI ČLANCI:

Naposljetku, autobusi na liniji 231 (Borongaj - Dubec) također prolaze trasom radova i to Branimirovom ulicom gdje se do 18. studenog gradi nogostup pa će stoga stajalište Ravnice biti izmješteno pedesetak metara istočnije, odnosno privremeno će se nalaziti nasuprot južnog autobusnog stajališta Ravnice.

VIDEO Sudar automobila i tramvaja

Ključne riječi

Komentara 1

ZJ
Zjako
14:36 06.11.2023.

Nedostaje prometala, nedostaje vozača, nedostaje dijelova i majstora. Vozno vrijeme su smanjili šefovi da se prevezemo što brže kako se nebih skužio manjak. Lažu i prikrivaju o stanju vozila i trenutnim nedostatcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije