Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grad odlučio

Parkirališna karta za I. zonu u Zagrebu 100 umjesto 110 kn

parking
12.01.2011.
u 14:41

Ukinut će se besplatni javni prijevoz od Kvaternikova trga do Trga bana Jelačića kao i linija Jelačićev trg – Britanac i Glavni kolodvor – HNK

– Gradonačelnik je smanjio cijenu karata i time izašao građanima u susret. Promatrat će pomno što se na terenu događa i, ako da se pokaže da postoji potreba, dodatno će sniziti, odnosno povisiti cijene, ovisno o tome kakvi će biti rezultati njegova poteza. Ta bi odluka prema mojim saznanjima trebala stupiti odmah na snagu – kazao nam je Davor Jelavić, pročelnik Ureda za izgradnju grada i promet.

Naime, cijena parkiranja u prvoj zoni za pravne će se osobe spustiti na 600 kuna, dok se prije moralo izdvojiti čak dvjesto kuna više, a za građane nova će cijena mjesečne parkirališne karte za strogo središte grada stajati 100 umjesto dosadašnjih 110 kuna.

Jednako tako ukinut će se besplatni javni prijevoz od Kvaternikova trga do Trga bana Jelačića i linija Jelačićev trg – Britanac i Glavni kolodvor – HNK.

Komentara 13

TR
tramvaj
15:14 12.01.2011.

Jednako tako ukinut će se besplatni javni prijevoz od Kvaternikova trga do Trga bana Jelačića i linija Jelačićev trg – Britanac i Glavni kolodvor – HNK. ----ma daj molim Vas, a tko uopće igdje plaća prijevoz???

DE
deziderije
15:48 12.01.2011.

Jednoga dana majke će plašiti djecu sa ako nebudeš dobar doći će ti Bandić. Mislim da se Zagrebu, a i šire nije moglo desiti veće zlo od gospodina Bandića i njegovih podvirepova svih nacionalnosti. Veseli me da HDZ u Zagrebu ne mora činiti ništa da bi došao na vlast, sve za njih će učiniti njihovi oponenti.

OB
-obrisani-
15:01 12.01.2011.

Bandic je obicni sminker, a vas naslov je bez veze. PLJUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije