U ČETVRTAK ZADNJI PREGLED

Pavičić Vukičević se provozala žičarom: 'Sugrađani će uživati u sigurnoj vožnji i najljepšem pogledu'

Foto: Facebook
1/2
26.04.2021.
u 19:25

"Do sada smo ishodili 8 uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled", najavila je Pavičić Vukičević

Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Zagreba, sudjelovala je u probnoj vožnji sljemenske žičare nakon čega je poručila da je sigurna te da se zadnji tehnički pregled očekuje u četvrtak.

"Žičara je sigurna! Svi sudionici tehničkih pregleda u čiju domenu spada upravo statika i sigurnost građevine i opreme žičare su bezrezervno potvrdili njezinu sigurnost u koju sam se i sama uvjerila.​ Redovito se voze testne vožnje, no nažalost, ista ne može biti u komercijalnoj uporabi.

Foto: Grad Zagreb

Do sada smo ishodili 8 uporabnih dozvola i čekamo još samo jednu za koju nam je potrebna potvrda Sanitarne inspekcije Državnog inspektorata RH koja na teren izlazi 29. travnja, kada je zakazan zadnji tehnički pregled. Vjerujemo da će naša žičara uskoro biti puštena u uporabu, a naši sugrađani uživati u sigurnoj i ugodnoj vožnji i najljepšem pogledu", poručila je Pavičić Vukičević.

Komentara 8

LI
linkser2
06:17 27.04.2021.

hahaah..koji likovi, strašno, trebali bi se nazvati "posljednja igra leptira"!!!

SA
sargu123
19:47 26.04.2021.

Reci ti nama koliko su Bandićevi pajde i obitelj love maznuli na gradnji te žičare? Da vidimo koliko si iskrena!

SL
slavenZadravec
19:38 26.04.2021.

Kod bandićevaca na akciji: Plati 3, dobiješ jednu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije