TRG KRALJA TOMISLAVA

Pljačka u centru Zagreba: Na tramvajskom stajalištu usred bijelog dana opljačkan 24-godišnjak

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.08.2024.
u 13:00

Svega nekoliko sati nakon, zagrebački policajci su uočili dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom

Jučer oko podneva na Trgu kralja Tomislava dvojica nepoznatih počinitelja su uz verbalnu prijetnju počinila krađu nad 24-godišnjakom. Otuđili su mu dva mobitela, a cijeli događaj se odvio na tramvajskom stajalištu, priopćila je to Policijska uprava zagrebačka. Svega nekoliko sati nakon, zagrebački policajci su na Trgu kralja Tomislava uočili dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom.

Jedan od dvojice muškaraca, koji je bio pod utjecajem alkohola (1,96 g/kg), odbio je naredbe policijskih službenika te su nad njim uporabljena sredstva prisile- tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, a nakon što su obojica muškaraca uhićena dovedena su u službene prostorije policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije