LETEĆI REPORTER

Počeo je Bundekfest: Prva večer u navijačkom raspoloženju

bundekfest
Leteći reporter/Jakov Novak
06.09.2013.
u 19:49

Festival na Bundeku počinje danas i traje do 14. rujna, a organizirani su koncerti, radionice, antistres partyji...

Drugo izdanje Bundekfesta počelo je večeras i traje do 14. rujna. Prva večer protiče u navijačkom raspoloženju, pogotovo u trenucima kada se uključi prijenos utakmice na velikom videozidu.

Grad Zagreb pripremio je mnogo koncerata pa tako u petak festival otvaraju Baruni i gleda se nogometna utakmica Srbija – Hrvatska, u subotu sviraju Zlatko Pejaković i Sandi Cenov, a u nedjelju Jura Stublić i Marijan Ban. Kao atrakcija najavljuje se program Zajednice tehničke kulture od 6. do 8. rujna koji će posjetitelje zabavljati ispaljivanjem raketa, padobranstvom, paraglajdingom i letom balonom.

Neće izostati ni kazališne predstave za djecu ni glazbeni program, a priređuju se i radionice, kao što je izrada lutaka od voća i povrća ili žongliranje. Za zaposlene je organiziran "Poslije posla antistress party" uz DJ-e i besplatne antistresne masaže svakoga dana od 16.30 do 18.30. Detaljnije informacije na stranici www.bundekfest.hr. 

>>Utakmica Srbija – Hrvatska: Neka nas čuju sve do Marakane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije