Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGARANTIRANA ZABAVA

Posljednji ples RNB Confusiona: Zabavite se uz vruće ritmove pod ljetnim nebom i ukusnu hranu

Foto: RNB CONFUSION
1/5
26.06.2024.
u 12:51

Zadnji RNB Confusion dnevni party prije početka ljetne sezone stiže na terasu Petog Kupea.

Dvorište Petog Kupea ovu subotu postaje ljetna oaza za najbolju zabavu uz vruće r&b hitove. Riječ je o posljednjem plesu u organizaciji RNB Confusiona prije ljetne pauze. Za dobar provod pobrinut će se sarajevski DJ Merakoon koji je preko tjedna u ulozi profesora matematike, a vikendom se svojim miksevima trudi rasplesati ljude. Uz njega će nastupati Zagrepčanima dobro poznata DJ-ica Kiki B i Fm Jam ekipa. Ovaj event nastao je po uzoru na block partije u Berlinu, New Yorku i Londonu, a kod nas stiže u originalnoj verziji kao pozdrav prije odlaska u južnije krajeve.

Uz ples, gurmani mogu uživati u ponudi sočnih burgera ekipe iz BBQ Hot Yarda koji su 2021. godine osvojili titulu najboljeg burgera na Zagreb Burger Festu. Tako će posjetitelji moći nadoknaditi sve plesom izgubljene kalorije. Događaj je za osobe starije od 20 godina te počinje u 17 sati, a ulaznice preporučujemo kupiti što prije.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije