MALI PLAC

Povratak omiljene manifestacije: Le Grič subotom na romantičnoj šetnici uz ukulele i pjenušac

storyeditor/2024-07-29/3_Samir_Ceric_Kovacevic.jpg
30.07.2024.
u 14:01

Ulaz je besplatan, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, ističu organizatori koji, spomenimo, stoje i iza popularnog Malog piknika, događanje se otkazuje i ponovno zakazuje za sljedeću subotu

Rado biste na kakvo druženje na Gornjem gradu uz osvježavajuće kapljice i uživanje u pogledu na zagrebačke krovove ili zvjezdano nebo? Dašak romantike u vrućim ljetnim večerima očekuje vas od subote u bajkovitom ambijentu šetnice koja se proteže iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice, između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

I ove će se godine, naime, ondje smjestiti Le Grič, u sklopu kojeg će Zagrepčani i njihovi gosti svake subote u kolovozu od 19 sati imati prilike uživati u dozi pariškog štiha. Uz zvukove ukulela, gitare i violine, guštat će se u kapljicama vina i pjenušaca iz Zagrebačke županije, Slavonije, Istre i Dalmacije, a manifestaciju uz podršku gradske Turističke zajednice organizira Mali plac.

VEZANI ČLANCI: 

Ulaz je besplatan, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, ističu organizatori koji, spomenimo, stoje i iza popularnog Malog piknika, događanje se otkazuje i ponovno zakazuje za sljedeću subotu. Više informacija možete pronaći na službenim Facebook i Instagram stranicama manifestacije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije