Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derutni plac

Pravaši traže obnovu tržnice Vrapče

tržnica
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
10.06.2014.
u 09:30

Tržnica u Vrapču jedna je od najzapuštenijih, a nije predviđena za obnovu

Gradska tržnica u Vrapču jedna je od najzapuštenijih u gradu, a u nedavnoj najavi gradonačelnika Milana Bandića da će se ići u obnovu pet gradskih placeva, Dolca, Kvatrića, Branimirca, Trešnjevke i Španskog, nije se našla na listi. Zbog toga je HSP Dr. Ante Starčević pokrenuo inicijativu za njenu obnovu.

– Montažni objekti su dotrajali, tržnica ne zadovoljava minimum estetskih uvjeta, a rad na njoj je nepodnošljiv. Tražimo od gradonačelnika da na naš zahtjev za temeljitom obnovom dotrajale i derutne tržnice konačno odgovori - poručili su.

Traže i proširenje parkirališta u blizini Doma zdravlja Vrapče te hitno proširenje Vrapčanske ulice od ulice Potok do Ilice.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar liquidsky
liquidsky
12:14 10.06.2014.

je grdi je taj plac. buju ga obnovili za hrpu penezi i opet tam ne bu ni tri kumice. pa nemre grad prodavat grincajg il se bavit šusterajom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije