turistička atrakcija

Prerušen u živu sliku zabavlja prolaznike

živa slika (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
22.05.2013.
u 08:34

Nakon što ubace novac u posudu, turisti se fotografiraju sa zanimljivim likom koji ih na trenutak svojim pokretima zabavi

Zbog dolaska lijepa vremena gradske ulice vrve uličnim zabavljačima, a jedna je od atrakcija i čovjek na Trgu bana Jelačića prerušen u živu sliku.

Nakon što ubace novac u posudu, turisti se fotografiraju sa zanimljivim likom koji ih na trenutak svojim pokretima zabavi, no ubrzo se vrati u prvobitan nepomičan položaj.

Zlatni faraon još je jedan nepomičan lik koji je svaki dan na istom mjestu, a za novac prolaznicima zahvaljuje naklonom.

>>Ovo još niste vidjeli – u središtu Zagreba svira na skiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije