grad gradilište

Privremena regulacija prometa u SR Njemačke i na Jankomiru

branimirova (1)
Igor Kralj/PIXSELL
25.07.2013.
u 15:27

Za vrijeme radova obilazni pravac bit će: I. faza: - SR Njemačke – Hribarov prilaz – Sv. Mateja – Vatikanska – B. Magovca – Ukrajinska – SR Njemačke. II. faza: - SR Njemačke – Vatikanska – Sv. Mateja – Hribarov prilaz – SR Njemačke.

Zbog izvođenja radova na zamjeni vrelovoda u Ulici SR Njemačke južno od raskrižja s Vatikanskom ulicom u I. fazi radova za sav promet bit će zatvoren istočni kolnik na navedenoj lokaciji, od subote 27. 07. od 17 sati do nedjelje 28. 07. 2013. do 05, a u II. fazi radova zapadni kolnik od nedjelje 28. 07. od 07 sati do ponedjeljka 29. 07. 2013 do 04 sata.

Za vrijeme navedenih radova obilazni pravac bit će:

I. faza: - SR Njemačke – Hribarov prilaz – Sv. Mateja – Vatikanska – B. Magovca – Ukrajinska – SR Njemačke.

II. faza: - SR Njemačke – Vatikanska – Sv. Mateja – Hribarov prilaz – SR Njemačke.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Radovi će se izvoditi i u Ulici Jankomir na dijelu od kružnog toka do servisa FORD-a, od ponedjeljka 22. 07. od 07 sati do srijede 31. 07. 2013. do 20 sati te će navedeni dio prometnice biti zatvoren za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: Ulica Jankomir (sjeverni dio) – Kovinska – Škorpikova – Ljubljanska avenija – Ulica Jankomir (južni dio) i obratno.

>>Posebna regulacija na HBZ, Vukovarskoj i Paromlinskoj

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije