Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAN ZA ZAGREB

Pročešljali smo najvažnije izmjene GUP-a: Biciklistički most za Jarun, u planu je i nova tramvajska veza

Zagreb: Pogled iz zraka tijekom noći na Hendrixov, Savski i Jadranski most
Igor Kralj/PIXSELL
29.06.2024.
u 06:59

U GUP su od ranije ucrtana tri mosta preko Save između od koja su dva sa svake strane Jaruna te jedan na području Savske Opatovine. Mijenja se njihova namjena, pa će istočni biti biciklističko-pješački, a srednji će prijelaz most imati i tramvajsku prugu koja će ići do Blata. Mijenja se i način gradnje: neće se više moći projektirati spavaće sobe koje su manje od kupaonica

Komentara 7

MK
mkeca
07:10 29.06.2024.

Čemu inzistirati na nekakvom posebnom biciklističkom mostu! Napraviti prijeko potrebnih nekoliko mostova i svaki može služiti za bicikliste, kao i za pješake i za prijevoz vozilima! Inzistirati na "biciklističkom" mostu može samo osoba koja tuđim novcem zadovoljava svoje uskogrupne izmišljene interese, neovisno o realnom svijetu i njegovim potrebama!

ZZ
Zo-ZG
07:35 29.06.2024.

Svaki most u gradu treba biti za automobile, bicikliste i pješake. Sve ostalo je suludo u trenutku kada gradu već nekoliko desetljeća nedostaju najmanje tri mosta preko Save.

PO
poluprovokator
07:54 29.06.2024.

Negiranje sadašnjih i budućih prometnih potreba građana. Svski most mora biti i za automobile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije