Slatki blagdani

Renata Sopek na Cvjetnom posluživala Podravkine slastice

slatki blagdani
Podravka
16.12.2012.
u 14:40

Cilj je probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji, prijateljima ali i sugrađanima kojima su potrebna naša pomoć i lijepa gesta

Podravka ove blagdane obilježava akcijom „Slatki blagdani svima“. Cilj je probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji, prijateljima ali i sugrađanima kojima su potrebna naša pomoć i lijepa gesta, kazala je direktorica Korporativnih komunikacija Podravke Marinka Akrap. 

Građane su stoga na Cvjetnom trgu razveselili slasticama i čajem.

Akciju su podržali Grad Zagreb i Hrvatska glazbena mladež koja organizira druženje uz klasiku i jazz na Cvjetnom trgu.

S građanima su se družili i posluživali im čajeve i slastice operna pjevačica Sandra Bagarić, koreograf i član žirija HTV-ova ‘Plesa sa zvijezdama’ Dinko Bogdanić, TV voditeljica Renata Sopek, pjevačica i glumica zagrebačkog kazališta Komedija Danijela Pintarić i glumica domaće hit serije Ruža vjetrova Karmen Sunčana Lovrić....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije